PRAKTIJK VOOR TRAINING EN COACHING

Stel je voor dat je op een ochtend wakker wordt en dat er die nacht een wonder is gebeurd. Je wist daar niets van, want je sliep. Maar door het wonder zijn alle dingen waar je last van hebt, die je belemmeren om de persoon te zijn die je zou willen zijn opgelost. Waaraan zou je dat merken? 

Neem even de tijd voor dit antwoord…

Lijkt je antwoord op één van de volgende uitspraken?

 • Dan had ik minder last van wat ik vroeger heb meegemaakt
 • Dan zouden andere mensen zich anders naar mij gedragen 
 • Dan zou ik positiever denken en me beter voelen
 • Dan begreep ik beter waarom ik voel wat ik voel en doe wat ik doe
 • Dan zou ik me meer laten zien en beter voor mezelf opkomen
 • Dan zou ik het anders aanpakken en andere keuzes maken

Minimaal 1x JA? Lees dan verder!

Gun jij jezelf een vrijer gevoel, meer invloed en een positieve mindset?

 

Dan had ik minder last van wat ik vroeger heb meegemaakt…
Wat er in het verleden gebeurd is kun je niet veranderen. Je kunt je wel vrijer gaan voelen door eerdere ervaringen een plek te geven die beter is voor je. Je kunt onderzoeken welke kwaliteiten het je heeft opgeleverd, en hoe je die vanaf nu wilt gaan inzetten. Zo word je regisseur van je toekomst.

Dan zouden andere mensen zich anders naar mij gedragen…
Als het de bedoeling was dat anderen bepalen hoe jij hoort te leven, dan was je geboren met een afstandsbediening. Als jij meer invloed wilt krijgen op hoe mensen met je om gaan, kun je onderzoeken wat jij anders zou kunnen doen. Je kan je afvragen welk effect dat zou hebben op die ander.

Dan zou ik positiever denken en me beter voelen…
Om positief in het leven te staan en je vrij en energiek te voelen, is het belangrijk dat je je gezien, gehoord en geaccepteerd voelt. Als je vaak erkenning en waardering (hebt ge)mist, kun je kijken welke behoefte daar onder zit, en waarom. Dit deel heeft je vaak veel te vertellen.  

Dan begreep ik mezelf beter…
Weten wie je bent is een groot ding. Iets wat “echt” is, kan niet bedreigd worden. Als je op onderzoek uit gaat naar wat er allemaal “écht” is in jou, brengt je dat uiteindelijk zelfvertrouwen. Daarmee wordt het gemakkelijker om veerkrachtig in het leven te staan. Van binnen ga je je rustig en standvastig voelen.

Dan zou ik me meer laten zien en beter voor mezelf opkomen…
Altijd alles accepteren ook al doen ze je verdriet, is hetzelfde als zeggen ‘let niet op mij, ik ben er niet.’ Als je je grens beter leert herkennen en duidelijk zeggen wat je ergens van vindt, dan vinden ze je meestal geen minder mens. Ga maar na. Hoe kijk jij naar mensen die dit goed kunnen?

Dan zou ik het anders aanpakken en andere keuzes maken…
Als je doet wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg. Soms kun je zo in een situatie zitten dat je niet meer in de gaten hebt dat je keuzes hebt en keuzes maakt. Niet kiezen, door dingen te laten gebeuren, is ook een keuze. Vaak zie je dat wel bij andere mensen, en dan weet je prima wat hij of zij zou moeten doen. Nu jij nog.

Gun jij jezelf een vrijer gevoel, meer invloed en een positieve mindset?

Wil jij ervaren dat je wat te kiezen hebt?

Wil jij jezelf beter begrijpen, meer je eigen koers varen en jezelf meer laten zien?

Met individuele coaching loop ik graag een stuk met je mee. Samen onderzoeken we wat er bij jou aandacht nodig heeft. We gaan aan de slag om je te verbinden met de antwoorden, kracht, humor en liefde die al in jou aanwezig zijn. Met meer zelfvertrouwen en zelfkennis ga je de deur weer uit.

Met mijn kennis en ervaring als basis werk ik intuïtief. Ik doe wat nodig is en bij jou past. Werkvormen kunnen zijn:

 • Counseling
 • Familieopstelling *
 • Voice dialogue
 • Vaardigheidstraining en rollenspel
 • Lichaamswerk
 • Massage

Voor deze investering in jezelf betaal je mij € 75,00 voor een sessie van een uur. 

Een individuele familieopstelling duurt 2 uur, daarvoor betaal je € 120,00

Ik voelde me veilig bij Eva’s leiding. Ik wist dat zij mijn entiteit zou respecteren, gewoon zoals ik ben.

Op vierjarige leeftijd ben ik onder de ogen van mijn moeder vreselijk gepest door een oom. Hoewel een jaar therapie op mijn 50e al had geholpen om dit goed te verwerken, werkten enkele gevolgen nog door in de verhouding van mij naar mijn vader en mijn latere stiefmoeder. Op mijn 75e heb ik daaraan mogen werken in een familieopstelling, geleid door Eva. Hoewel de personen waar het om ging al jaren geleden overleden zijn, kon ik mijn kant van het verhaal uiten. Het hielp mij om de gespannen dysfunctionele verhoudingen uit het verleden te verwerken en op dit levensgebied tot rust te komen in mijn innerlijke ziel.
Deze manier van werken gaf een extra dimensie. Ik voelde me veilig bij Eva’s leiding. Ik wist dat zij mijn entiteit zou respecteren, gewoon zoals ik ben. Dat is een absolute voorwaarde voor dit werk, waardoor ik Eva kan aanbevelen.

Jaap Bos

Er kwam een verzachting. Het was heel wonderbaarlijk.

Ik ging bij Eva op zoek naar een manier om te proberen het verdriet over mijn overleden zus wat losser te laten. We hebben een opstelling gemaakt waaruit naar voren kwam welke plek ik naar mijn ouders innam. Hier hebben we naar gekeken en aan gewerkt. Door een nieuwe plek te kiezen kreeg automatisch mijn zus ook weer een andere positie. Er kwam een verzachting. Het was heel wonderbaarlijk.

Anja Koppen